Contact:
 Contacteer ons   Home    Version française 
Garden 
 TapijtenKinderhangstoel Iri
Coup de coeurPromotionNouveauté

Prijs:
69,90 €

toevoegen
Klik hier om meer informatie te krijgen over dit produkt.
De Iri hangstoel is een vrolijk gekleurde hangstoel, die speciaal ontworpen is voor kinderen. In deze stoel kun je heerlijk luieren of rustig heen en weer schommelen om uit te rusten van het spelen. De stevige hangstoel beschikt over een veiligheidsdraaihaak en heeft een draagvermogen van maar liefst 80 kg. Hij kan dus tegen een stootje. Het mooie aan de veiligheidsdraaihaak is bovendien dat het de rotatie van de hangstoel tegengaat. Daarnaast zorgt de haak ervoor dat de stoel altijd in zijn oorspronkelijke positie terugkeert.

De Iri hangstoel voor kinderen is gemaakt van 100% katoen, een zacht en stevig materiaal. Om rafelen te voorkomen zijn de randen van deze kinderhangstoel dubbel gestikt. Deze hangstoel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij kan zowel binnen- als buitenshuis worden opgehangen, dus je kindje kan overal spelen en luieren met deze vrolijk gekleurde hangstoel. Houd er wel rekening mee dat de hangstoel niet gemaakt is van weersbestendig materiaal en dat hij dus niet het hele jaar door buiten kan hangen.

Hoe hang je een hangstoel of kraaiennest op?
Voordat je een hangstoel kunt gebruiken, moet je de hangstoel op een geschikte plek ophangen. Het meest geschikt hiervoor is een stevige balk die over het plafond loopt, onder een stevige tak of onder de speciaal daarvoor bedoelde hangstoel standaard. Let er goed op dat het product zelf een bepaalde lengte heeft, maar dat er daaronder ook voldoende ruimte moet zijn voor de benen. Om die reden wordt er aangegeven wat de minimale ophanghoogte moet zijn. Voor de bevestiging zelf bieden wij verschillende ophangsystemen en diverse losse onderdelen.
Materiaal doek : 100% Katoen
Maat doek
: 155X110 CM
Gewicht
: 0.9KG
Stokbreedte
: 70CM
Belastbaarheid : max 80KG

Artikel op voorraad : Gratis verzending 2 - 4 Werkdagen
Photo Kleur Afmeting Prijs  
Klant toegang 

 Algemene voorwaarden   Leveringsvoorwaarden   Privacy 
Developed by Comskills   -   Micrologiciel™ Technology