Contact:
 Contacteer ons   Home    Version française 
Garden 
 TapijtenParachutestof hangmatten

Parachutestof hangmatten

De parachutestof hangmatten zijn de ideale vrienden van avonturiers, scouts en dutjesliefhebbers. Dankzij hun ligtheid en het feit dat ze gemakkelijk opbergbaar zijn, kunnen ze overal meegenomen worden. Deze hangmatten worden in 1-2-3 geplaatst en worden even vlug terug opgeruimd dankzij een opbergzak dat altijd meeverkocht wordt.
U zal van uitzonderlijke mooie nachten en dutjes kunnen genieten, beschermd van vochtigheid en insecten en in een onvergelijkbaar comfort dankzij de elasticiteit en de poreusheid van parachutenlinnen.

Deze hangmatten kunnen in heel diverse plaatsen opgehangd worden : tussen 2 bomen, in een wagen of een garage, onder een bedekte terasse, op een hamac- of bootsteun.

Waar kan ik mijn parachutestof hangmat ophangen ?

Sommige modellen worden compleet verkocht, namelijk met de fixatiekoorden. De andere modellen laten u de mogelijkheid om de meest behorende accessoires te kiezen zoals boomkoorden, muggennet, beschermingsbache: alles is natuurlijk beschikbaar in de winkel of op onze online-verkoopswinkel.

Parachutestof hangmat toebehoren
Camille & Co beschikt over de grootste showroom van hangmatten in België en omdat alles in stock is, kan alles worden getest voordat u zich beslist : korter gezegd, een optimale service gepaard met concurrentiële condities. 

Alles weten over :Klant toegang 

 Algemene voorwaarden   Leveringsvoorwaarden   Privacy 
Developed by Comskills   -   Micrologiciel™ Technology