Contact:
 Contacteer ons   Home    Version française 
Garden 
 TapijtenHangmat met of zonder spreidstokken ?

De hangmat met stokken lijkt op een ligstoel, is minder stabiel en daarom minder geschikt voor kinderen en senioren. De hangmat met stokken moet meer gespannen zijn en men gaat er in de lengte op liggen.
De stokken van de hangmat kunnen niet worden verwijderd, de hangmatten met stokken kunnen dus niet in de machine worden gewassen; daarom worden hangmatten met stokken gemaakt van een mix van katoen en polyester, onze voorkeur.
Omdat ze strakker moeten worden geïnstalleerd, hebben ze naar verhouding meer ruimte nodig dan de traditionele hangmatten, maar minder hoogte.
Tot slot, zijn de hangmatten met stokken esthetisch gezien eleganter om naar te kijken.

Hangmatten met stokken voor 2 personen

De traditionele hangmat is ideaal om een dutje in te doen of er zelfs de nacht in door te brengen: men ligt er diagonaal in. Hoe breder hoe comfortabeler !
Sommige mensen die het niet meer lukt om te slapen in een bed, hebben artsen geraadpleegd die hen om die reden hebben geadviseerd om de hangmat te proberen.
Inderdaad, onderzoekers van de Universiteit van Genève, die zijn gespecialiseerd in de hersenen, hebben ontdekt dat men door schommeling gemakkelijker in slaap valt : uit een studie met mannen in de leeftijdsgroep van 22-38 jaar is gebleken dat ze door schommeling sneller sliepen in een hangmat dan in een bed dat op de vloer staat.
Bovendien biedt de traditionele hangmat voor mensen met rugklachten het grote voordeel dat die geen drukpunten op het lichaam geeft.

Een dutje doen of slapen, de traditionele hangmat is ideaal.

Voor de rest is het aan iedereen om de verschillende modellen te testen en te zien wat het best voelt. Alle modellen zijn op voorraad in de winkel en kunnen worden uitgeprobeerd.
Klant toegang 

 Algemene voorwaarden   Leveringsvoorwaarden   Privacy 
Developed by Comskills   -   Micrologiciel™ Technology