Contact:
 Contacteer ons   Home    Version française 
Garden 
 TapijtenHangmatstandaards : transport, montage, demontage, onderhoud en reserveonderdelen.

1) TRANSPORT : Alle hangmatstandaards worden ongemonteerd verkocht en kunnen in de meeste auto's kunnen worden geladen : u vindt de afmetingen van de omdoos bij elke productbeschrijving. De verpakkingen zijn verzorgd : de metalen delen van de drager worden in de doos beschermd door piepschuim elementen, houten delen van de drager vormen een enkel, goed geseald pakket.

Metalen hangmat frame

2) MONTAGE : Bij elke hangmatstandaard worden zeer duidelijke aanwijzingen verstrekt : de installatietijd is ongeveer 15 minuten. Bovendien zijn alle hangmatstandaards die worden verkocht bij Camille & Co, voorzien van nuttige hulpmiddelen voor de installatie en dit alles is in de prijs inbegrepen.

Houten hangmatstandaard met hangmat met spreidstokken

3) DEMONTAGE : Alle houten hangmatstandaards zijn van Europese makelij en van hoge kwaliteit. Daarom kunnen ze worden gemonteerd en gedemonteerd zo vaak u wilt : dat is geen enkel probleem, in tegenstelling tot andere van Ikea-achtige meubels.
Metalen hangmatstandaards zijn van Aziatische makelij. De aanwijzingen voor de assemblage zijn zeer strikt : daarom zijn zij eenvoudig te monteren en te demonteren.

Apollo houtenhangmastandaard : de bestseller !

4) ONDERHOUD : Hangmatstandaards kunnen het hele jaar door buiten blijven, als u wilt.
MAAR, gezien de korte tijd die nodig is voor het demonteren en de weinige ruimte die ze innemen wanneer ze zijn gedemonteerd, adviseert Camille & Co om ze binnen te halen voor de winter.
De autoclaaf grenen standaards (d.w.z. alle houten staanders, met uitzondering van de Arcus) vereisen geen onderhoud.
De Arcus houtenstandaard, van Siberische lariks, is vooraf geolied : dat is wat het zijn lichtgele kleur geeft. Siberisch larikshout is rotbestendig, dat wil zeggen dat het niet rot : het vergt daarom geen onderhoud. Als u niets doet, vergrijst deze standaard in de loop der jaren. U kunt olie smeren als u wilt dat het een helderdere tint houdt.
Alle hangmatdoeken kunnen in de wasmachine worden gewassen bij een maximumtemperatuur van 30 °C.
De hangmatten met stokken kunnen niet in de machine worden gewassen omdat de stokken niet kunnen worden verwijderd en daarom bestaan de meeste doeken voor hangmatten met stokken uit kunststof.

Arcus : een larikshouten hangmastandaard van de beste kwaliteit

5) VERVANGENDE ONDERDELEN : U verloor een schroef, een moer, een ketting, een beschermend rubber: alle onderdelen zijn verkrijgbaar bij Camille & Co

Rio : traditionele braziliaanse hangmat

Camille & Co biedt u dus altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding : VERTROUW NOOIT OP HOUTEN HANGMATSTANDAARDS VAN NIET-EUROPESE MAKELIJ !Klant toegang 

 Algemene voorwaarden   Leveringsvoorwaarden   Privacy 
Developed by Comskills   -   Micrologiciel™ Technology