Contact:
 Contacteer ons   Home    Version française 
Garden 
 TapijtenHoe kunt u lekker liggen in een hangmat ?

De Braziliaanse methode in gestrekte houding.

De juiste positie vinden in een hangmat

Wat het allerbelangrijkste is, is dat de ophangknopen van de hangmat zich minimaal op ooghoogte bevinden. Zo kan de hangmat een diepe boog maken. Daardoor kunt u er eerst in gaan liggen, niet in de lengte, maar diagonaal, zoals de Brazilianen dat doen (« van hoek naar hoek »). Zo blijft de rug recht ! Het geheim is, dat u moet weten hoe men urenlang comfortabel en ontspannen kan blijven liggen in een hangmat. Omdat er geen dwarsstaven zijn, blijft u veilig languit liggen, zonder bang te zijn dat u valt !

De trucs en tips voor het vinden van de ideale houding in de hangmat

Net als in Brazilië kan men de hangmat gebruiken als bed, want ze zijn net zo comfortabel en lang als een bed. Ook u, zelfs als u uw hangmat alleen wilt gebruiken om te ontspannen, moet de Braziliaanse gestrekte techniek leren: in tegenstelling tot wat men in Europa gelooft, moet de hangmat niet helemaal strak gespannen worden.

De gestrekte positie overdwars heeft nog een voordeel : het laterale deel van de hangmat is wel gespannen en kan dus niet over het gezicht vallen of het zicht blokkeren. Klant toegang 

 Algemene voorwaarden   Leveringsvoorwaarden   Privacy 
Developed by Comskills   -   Micrologiciel™ Technology